Никогаш не свртувај го погледот

Никогаш не свртувај го погледот

Автор: Линвуд Баркли

Артиклот моментално го нема на залиха.
390 ден 480 ден

Се* започнува со излетот во забавниот парк. Дејвид Харвуд се надева дека безгрижниот ден со нивниот мал син ќе и* помогне на жена му Џен да се ослободи од депресијата што ја чувствува во последно време. Меѓутоа , Џен набргу исчезнува. Никој не може да ја најде. Бидејќи полицијата не наоѓа докази дека Џен воопшто била во паркот, приказната на Дејвид почнува да звучи сомнително...

Книги од истата категорија