Никогаш не свртувај го погледот

Никогаш не свртувај го погледот

Автор: Линвуд Баркли

390 ден 480 ден

Се* започнува со излетот во забавниот парк. Дејвид Харвуд се надева дека безгрижниот ден со нивниот мал син ќе и* помогне на жена му Џен да се ослободи од депресијата што ја чувствува во последно време. Меѓутоа , Џен набргу исчезнува. Никој не може да ја најде. Бидејќи полицијата не наоѓа докази дека Џен воопшто била во паркот, приказната на Дејвид почнува да звучи сомнително...