Последниот истрел

Последниот истрел

Автор: Линвуд Баркли

390 ден 480 ден

Кога млада девојка од Промис Фолс е убиена од пијан возач, општината бара одговори. Не е важно што е обвинето момчето: тоа што го гледаат е дека тој одзел живот , а добил мала казна. Додека бесот расте , злобни закани се упатени кон момчето и неговото семејство. Кога Кал Вивер е повикан да истражи , тој влегува во светот на ладнокрвна одмаздничка завера...

Книги од истата категорија