Врева на долниот кат

Врева на долниот кат

Автор: Линвуд Баркли

390 ден 550 ден

Пол Дејвис заборава, лесно се збунува и страда од ненадејни напади на паника. Но, не бил секогаш таков. Пред осум месеци, Пол најде две мртви тела на задното седиште од автомобилот на својот колега. Беше нападнат, речиси убиен и оттогаш бавно закрпнуваше. Неговата сопруга прави се што може, но се плаши од најлошото...