Пилешка супа за душа

Пилешка супа за душа

Автор: Џек Кенфилд, Марк Виктор Хансен

Во оваа книга авторите се потрудиле да ги соберат најинспиративните приказни од животот за секојдневните чуда кои го отсликуваат најубавото во човечката душа.Таа ќе ве инспирира да бидете подобра личност, да го постигнете својот најголем потенцијал, да ја поделите својата љубов и да го прифатите светот околу себе. Запознајте ги тајните на човечкото срце раскажани во сториите кои го отвораат срцето и ја крепат душата.