Сестра на месечината

Сестра на месечината

Автор: Лусинда Рајли

Артиклот моментално го нема на залиха.
390 ден

Ова е петтата приказна за сестрите Д*Аплиез. Тиги е најмистичната и најдуховна од сестрите Д*Аплиез. По смртта на татко ѝ, Тиги тргнува по трагите на своето потекло и стигнува во далечните, диви планини на Шкотска за да се грижи за ретките видови диви животни. Овде го запознава  и Чарли Кинард – шармантен кардиохирург, оженет и на прв поглед повеќе од недостижен.