Сестрата од сенка

Сестрата од сенка

Автор: Лусинда Рајли

Артиклот моментално го нема на залиха.
390 ден

Ова е третиот дел од серијалот за сестрите.Ѕвезда Д*Аплиез е најзагадочна од сите сестри. Се колеба да зачекори од безбедноста на блиското пријателство со сестра си Кеке. Во очај , тргнува по првата трага што ја води во една старинска книжарница во Лондон, каде ѝ се отвора цел нов свет откривајќи за постоењето на извесна Флора Макникол која живеела сто години порано.