Часови по заборав

Часови по заборав

Автор: Нермин Јилдирим

330 ден 490 ден

Ако имавте можност да ги избришете миговите од вашите животи од кои се срамите, од мигови што ве растажувале, или се случиле не по ваша желба, колкумина од вас би го избрале овој метод? Но, за да се заборават , првин е потребно да се запомнат. Часовите по заборав ве водат во најдлабоките води на љубовта, мината и сегашна, во бездната на срцето, во непрегледните падини на умот и во бескрајното кралство на мечтите.