Не можеш да ми купиш љубов

Не можеш да ми купиш љубов

Автор: Мари Форс
Овој момент е твојот живот,затоа уживај во него.

290 ден 500 ден

Романсата, што на почетокот се одвива преку телефонски разговори, наскоро се претвора во страсна врска што ни Патрик и Мари не сакаат да ја обелоденат додека не сфатат самите што ги снашло.