Сите соништа на светот

Сите соништа на светот

Автор: Тереза Ревај

290 ден 450 ден

Втор дел од прекрасната сага за љубовта и пожртвуваноста во време на војна. Во 1945 година, Втората светска војна конечно е завршена. Ксенија се враќа во ослободениот Берлин решителна да го пронајде човекот на својот живот, Макс фон Пасау.Но, сега тој е само сенка од некогашната личност што ја прогонуваат духовите на војната...