Ејми Сноу

Ејми Сноу

Автор: Трејси Рис

290 ден 450 ден

Осумгодишната Орелија пронаоѓа бебе оставено во снегот кое го добива името Ејми Сноу. Ејми расте отфрлена од сите, единствено Орелија е нејзина заштитничка и пријателка.Орелија ненадејно починува, но ѝ остава куп писма со клуч за нивно дешифрирање. Ја чека откритие што ќе ѝ го промени животот, само да може да ја отклучи тајната.