Песочниот часовник

Песочниот часовник

Автор: Трејси Рис
Од авторката на „Ејми Сноу“

290 ден 450 ден

Трогателен роман за нови  почетоци и помирувањето,за наоѓањето љубов дури и кога

се чини дека е премногу доцна.