Зоја

Зоја

Автор: Паскал Гилевски

Артиклот моментално го нема на залиха.
150 ден

„Зоја" е роман што се чита со голема возбуда и никогаш не се заборава, особено поради величенствената љубовна драма на протагонистите, Зоја и Вангел, како и поради чудесните описи на македонската природа.