Седум дена за вечност

Седум дена за вечност

Автор: Марк Леви

250 ден 450 ден

Замислете... сончева и мирна градина, проследена со класичен инструментал, слатко лице со пердуви на нејзиниот грб.

На другата страна... темна улица, болни крици и злобен став, облечен во фенси, црн костум и скап парфем.

Дали вечноста има име?

И, каде стоиме ние во овој мизерен, но неповторлив живот...