Ноемвриски крстосници

Ноемвриски крстосници

Автор: Сања Мучкајева Видановска

Артиклот моментално го нема на залиха.
100 ден

Фасцинантна и возбудлива. Приказна за судбинските крстосници на патиштата што ги трасира животот. Книга што ќе ви го растрепери срцето.