Среќа - Јанаков

Среќа - Јанаков

Автор: Благоја Јанаков

100 ден 300 ден

Книга што треба да ја има секоја домашна библиотека. Текстови и размислувања за среќен живот. Преполна со научни сознанија, древни мудрости за тоа што значи среќа, за да разбереме дека од нас потекнува и ние самите ја креираме. Книга на можности и правци како да ја почувствуваме.

Топла препорака. Книга за сите времиња и сите генерации!