Патувајќи

Патувајќи

Автор: Отец Пимен

100 ден 300 ден

Прекрасно духовмо патување на Отец Пимен, кој мајсторски го вметнува во световното секојдневно живеење на секој од нас. Богатство на искуства и зборови што ви го полнат срцето, а алтруизмот што се прелева во неговите колумни ќе ве воодушеви.