Милион капки

Милион капки

Автор: Виктор Дел Арбол

390 ден 630 ден

Величествена приказна за предадените идеали, за еден живот што го проголтала незамислива судбина и за длабоката и неповторлива љубов проткаена со одмазда.Силен и топол трилер што патува без здив низ европската историја