Горчливо срце

Горчливо срце

Автор: Виктор Дел Арбол

390 ден 630 ден

Стаписувачка приказна за потрагата по покајание, одмазда и љубов.Приказна што ја потврдува суровата природа на судбината, која секогаш е само изговор и не го менува фактот дека живееме со нашите сопствени грешки затоа што ние, и никој друг, сме ги направиле.