Шепнувачот

Шепнувачот

Автор: Донато Каризи

390 ден 600 ден

Шест отсечени раце се откриени закопани на една шумска полјана.Подредени во мистериозен круг, и им припаѓаат на исчезнати мали девојчиња.Но, остатоците од телата никогаш не се пронајдени. Криминологот Горан Гаврила и полицајката Мила Васкез  го добиваат случајот. Нивните односи во работата се жестоки, но чудно наклонети и додека откриваат повеќе за мрачните тајни во шумата, нивните животи сѐ повеќе се во рацете на секој од нив...