Долга летна ноќ

Долга летна ноќ

Автор: Кери Елкс

250 ден 420 ден

И, навистина, ништо друго не беше важно. Минатото беше вовед, а иднината ненапишана. Не можеа да бараат ништо повеќе од тоа. За време на топлото лето, напнатото пријателство набрзо преминува во силна привлечност, а потоа во врел пламен на страст.Но, не можат вечно да се кријат од реалноста. Дали љубовта на Сем и Ческа е само летна романса или би можела да преживее и најстудена зима? Топла, сензитивна, маѓепсувачка...