Страв од најлошото

Страв од најлошото

Автор: Линвуд Баркли

290 ден 450 ден

За време на летото , тинејџерката Сидни работи во хотел и живее кај својот татко, Тим Блејк. Но, кога еден ден не се враќа дома од работа, хотелскиот персонал му вели дека таа никогаш не работела таму, Тим станува свесен дека животот забрзано му се претвора во кошмар...