КЛУБОТ БИЛДЕРБЕРГ

490 ден

Што се зборува зад затворените врати на раскошните хотели?
Клубот Билдерберг е основан во 1954 година во хотелот Билдергберг во мал холандски град Остербек. Членовите на клубот биле тогашните европски премиери, американски претседатели и најбогатите извршни директори во светот!
Печатот никогаш не успеа да дознае што се разговара на овие состаноци чии теми биле насочени кон економската и политичка иднина на човештвото.
Дали Даниел Естулин е единствениот храбар човек кој во неколку наврати го загрози својот живот за да дознае што се зборува зад затворените врати?
Дали „Клубот Билдерберг“ ги открива тајните на една целосна мистерија?

На залиха