НЕ МОЖЕШ ДА МИ КУПИШ ЉУБОВ

330 ден

Романсата, што на почетокот се одвива преку телефонски разговори, наскоро се претвора во страсна врска што ни Патрик и Мари не сакаат да ја обелоденат додека не сфатат самите што ги снашло.

На залиха