Без збогување

Без збогување

Автор: Линвуд Баркли

350 ден 450 ден

Во куќата беше тивко. Не ги слушна родителите да се спремаат за работа, нуту брат ѝ да доцни на училиште. Дали родителите ја казнуваат за предходната вечер? Излезе со момчето, а требаше да учи и силно се расправаше со татко ѝ. А каде се сега сите? Зошто семејството ѝ исчезна? Дваесет и пет години подоцна, таа мистерија и понатаму не е решена, а Синтија и понатаму ја прогонуваат прашања на кои нема одговор...