Клуб на читатели

image-description

Уживај ексклузивни привилегии и попусти
достапни само за нашите членови

Регистрирање на корисник

За помош при регистрирање на нов корисник, посетете ги Најчесто поставуваните прашања


Име и презиме(Задолжително)
DD slash MM slash YYYY
Лозинка(Задолжително)
известувања на е-маил
прочитано и согласно(Задолжително)

10% попуст на секоја купена книга

Колку подолго си со нас – повеќе добиваш! Твојот ексклузивен попуст ќе прерасне на 12%, па на 14% после одреден број на купени книги

Екслузивен пристап до нови изданија

Осигурај дека новите изданија ќе стигнат прво до твоите раце и тоа по снижена цена

Роденденско изненадување

Пред твојот роденден, провери ја твојата електронска пошта – ќе најдеш пријатно изненадување од нас само за тебе