Правила за купување

Клуб Матица Инфо
Купони и попусти

При порачувањето, не е возможна нарачка на повеќе од едно парче од ист наслов. Одредени купони за попуст не може да се комбинираат со други акции попусти и промоции.

Корисничка поддршка

За повеќе инфо секогаш можеш да не побараш на тел. 02 3 22 11 38, или на email, [email protected].