Контакт

Ние сме секогаш тука за нашите читатели! Доколку имаш прашања слободно контактирај нè на 02 3 22 11 38, или испрати ни порака:

Стани дел од нашето семејство!

Заследи нè и добиј пристап до ексклузивни попусти, промоции, практични совети и насоки.

Слободно означи нè со #СоздадениОдПриказни и прикажи ни како уживаш во твојата нова книга!