Аплицирај за работа

Приклучи ни се во создавањето приказни! Започни кариера во компанија која е спој на пасија, квалитет и вредности.

Зошто да станеш дел од семејството на Клуб Матица?

  • Ќе бидеш ценет/а
  • Ќе бидеш дел од проактивен и креативен тим
  • Можност за напредување во издавачката индустрија
  • Попуст на книги
  • Ќе ги добиваш прв/а новите изданија

Доколку си заинтересиран/a, не се двоуми да ја пополниш формата подолу. Пиши ни за која позиција сакаш да аплицираш и испрати ни кратка порака зошто сметаш дека си соодветен кандидат, а ние ќе те исконтактираме во најкраток можен рок!