МОСКВА НА СОЛЗИТЕ НЕ ИМ ВЕРУВА

490 ден

На залиха

Москва на солзите не им верува е топла, едноставна и мудра приказна со борба за иднината, но и за опстанокот на три млади девојки од провинција што кои доаѓаат во Москва. Москва…градот на вечноста. Меѓутоа како да се успее во Москва? Како да се успее во животот каде желбите не се сразмерни со можностите? Секоја од девојките го одбира својот пат. Секоја си го наоѓа својот маж. Сите го наоѓаат своето место во Москва. Но…која е цената?

SKU: 009578
Категорија: