Некој друг живот

Некој друг живот

Автор: Јелена Бачиќ Алипмиќ

390 ден 490 ден

Близначките Ирене и Марта ван дер Линден безгрижно ги минуваат детството и младоста во живописното гратче Харлем на досег на Амстердам. По изгледот речиси идентични, по карактерот непомирливо различни, нераскинливо се поврзани една со друга. Но, нивниот татко, ценет доктор, чува тајна која може да ја уништи семејната среќа...Сето ова еден ден ќе биде минато.

Книги од истата категорија