Девојчето на гребенот

Девојчето на гребенот

Автор: Лусинда Рајли

Артиклот моментално го нема на залиха.
550 ден

Погодена од неодамнешната загуба, Рајан се враќа во Ирска, во прегратките на семејството што ја сака. И , токму тука , на грбенот, за прв пат ја сретнува Аурора, девојче , кое животот ќе ѝ го промени од корен. Аурора мистериозно ја привлекува, а Рајан открива дека историјатот на нивните семејства е необично и мошне длабоко исплетен...