Како да го запреш времето

Како да го запреш времето

Автор: Мет Хејг

390 ден 550 ден

Том Хазард штотуку се врати во Лондон, за да се вдоми и стане наставник по историја во основно училиште. Но, овде ја запознава наставничката по француски јазик, која како да е фасцинирана од него. Сепак, Том крие опасна тајна. Тој можеби изгледа како 41-шник, ама поради ретката состојба од која страда, тој е жив со векови. А, мечтае само за обичен живот. Но,...

Книги од истата категорија