Портите на Еванџелина

Портите на Еванџелина

Автор: Хестер Јанг

350 ден 550 ден

Кога њујоршката новинарка Чарли Кејтс ќе почне да сонува живописни соништа за деца ѝ се чини дека го губи разумот. Кога во сонот ѝ се појавува машко дете кое бара помош, Чарли ќе се заплетка во мистериозен случај на исчезнување на дете што никогаш не бил решен.