Камасутра фото албум

Камасутра фото албум

Автор: Линда Зонтаг

190 ден 600 ден

Кама Сутра е древен текст на индиската санскритска книжевност кој содржи совети за различни сексуални активности. Ова е едно од највлијателните дела во историјата на светската култура на тема еротска љубов. Како автор на текстот се наведува хиндуистичкиот филозоф Маланага Ватсиајана кој живеел меѓу 4 и 6 век. Албумот содржи низа егзотични пози и е наменета за сите кои сакаат да стекнат љубовни вештини.

*Внимание: Изданието содржи експлицитни еротски материјали