Првиот допир

Првиот допир

Автор: Лорелин Пејџ
Опседната со страст, таа очајно ја сака вистината.

330 ден 450 ден

Опседната со страст, таа очајно ја сака вистината.

Во “Првиот допир” нема недосикажаност. Смело, напнато, темно и восхитувачко.