Прикажувам 2 резултати

 • Ваучер

  Добрата книга е речиси секогаш совршен подарок! Клучот е во соодветниот избор, што не е секогаш лесна одлука. Затоа се тука ваучерите.

  Подари ваучер и дозволи оној/онаа кому му/и подаруваш да ја избере книгата што посакува да ја прочита!

  Купување на вредносен ваучер по електронски пат може да се изврши исклучиво со ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА.

  Откако ќе нарачаш еден или повеќе ваучери наеднаш, на твојот email ќе биде испратен код со парична вредност на вкупната избрана сума.

  Овој код може да се искористи само преку онлајн порачување.

  Купените ваучери имаат рок на важност од 3 месеци и можеш да ги подариш или искористиш при купување на сите продукти од нашата ОНЛАЈН продавница.

  При купување со ваучер, доколку не ја искористиш целата парична вредност наеднаш, остатокот неможе да биде сочуван или префрлен.

  500 ден3,000 ден