ФЛЕРТОТ НИЗ ПРИЗМАТА НА СТРУЧЊАКОТ

199 ден450 ден

На залиха

Среќа е кога со задоволство одиш на работа и со радост се враќаш дома. Меѓутоа, дали навистина тоа е можно? Можно е , доколку знаете дека кон работата треба да се однесувате како кон флертот, а кон личниот живот акко кон сериозна работа. Во оваа книга, Андреј Курпатов ни ги разоткрива тајните на победничкиот пристап кон животот. И судејќи по се’, се работи за тајни на вистинскиот успех!