ГЛАВНИОТ

294 ден

На залиха

Семејството Себастијан го поседува овој град. Да му се сневиди, го поседуваат целиот свет.

А се’ што сакам јас е само мал дел од тој свет, еден агол што можам да си го наречам свој. И така, кога мојата шефица побегна за да се „најде себеси“, јас ја зграпчив можноста и главечки нурнав во гламурозната вселена на семејството Себастијан. Ете, тоа е се’ што секогаш сум го сакала – брз ритам и високи влогови – и, макар што не се вклопувам никако, одлично глумам…

…се’ додека не се најдов лице в лице со главниот, Скот Себастијан, надмениот наследник – плејбој, со ум на ѓавол и тело на бог. Со уста на која не можам да престанам да мислам. Тој ме разбеснува. Тој ми го одзема вниманието. И тој е мажот што ме посакува во својот кревет, исто колку што и јас сакам да се најдам таму. Ама ако му се приближам премногу, тој ќе биде единствениот човек кој ќе открие каква навистина сум – измамник.