ИГРАТА НА ШЕПНУВАЧОТ-МАТИЦА

450 ден

На залиха

Злото го менува името, го менува изгледот, се крие оставајќи зад себе неизбришливи траги. Си игра и се забавува, и секогаш е неколку чекори напред.

Во полицијата дошол телефонски повик од една фарма оддалечена петнаесетина километри од градот. Исплашен женски глас побарал помош, но таа ноќ беснеело жестоко невреме и првата патрола успеала да отиде дури неколку часа подоцна. Премногу доцна. Семејството Андерсон исчезнало, иследниците немале одговори, се`претставува голема енигма.

Единствената што може да ја открие пораката скриена во злото, престанала да бара исчезнати лица и се повлекла да живее изолирано на брегот на езерото. Сепак, кога ќе ја повикаат да помогне во случајот, Мила Васкез не може да се воздржи. Зошто овој пат злосторствата се поврзани лично со неа.

Можеш да го избегнеш мракот.

Ама не можеш да го спречиш мракот да те побара.

SKU: 033067
Категорија: