ЈАПОНСКИОТ ЉУБОВНИК-МАТИЦА

390 ден

Кога пророштвото на локалниот свештеник се остварува, наивната девојка од Цејлон што татко ѝ со измама ја омажил, станува господарка на огромен имот во Малаја. Сепак , тоа е живот без страст, а Парвати копнее верно да сака и да биде сакана. Јапонците ја окупираат Малаја и на Парвати и е одземена куќата.Таа е принудена брзоплето да реши и да се согласи да му биде љубовница на човек кој ѝ е заколнат непријател. За прв пат ќе доживее екстаза, а непријателот постепено ѝ станува љубовник за каков што копнеела отсекогаш.

На залиха