КАКО ДА ГО СМЕНИТЕ ОДНОСОТ КОН ЖИВОТОТ

199 ден450 ден

На залиха

Андреј В. Курпатов е творец на современиот модел на психологијата, автор на повеќе од стотина научни трудови. Раководи со еден од најдобрите психотерапевтски центри во Русија, советник е во Сојузното собрание на Руската федерациај за прашања од психолошката култура и психичкото здравје.

Тој е лекар-психотерапевт, исклучителен специјалист со голем авторитет, менаџер на клиниката А.К., началник на клиничкиот центар во Санкт Петербурт и член на Балтичката педагошка академија.

„ Како да го смените односот кон животот“ е книга за четирите универзални заблуди. Во нив се кријат причините за сите наши непријатности. Благодарение на точните одговори на Курпатов, многумина веќе на нов начин го живеат својот живот и доаѓаат до среќата.

Придружете им се!