ЉУБОВ И ПРИВРЗАНОСТ

229 ден450 ден

На залиха

Животот на Хариет Свифт се одвива токму онака како што таа си го замислила: има успешна кариера, сопствен стан од соништата и ново момче. Но, нејзиниот совршен свет од корен го менува една ужасна сообраќајна несреќа во која ќе згаснат животите на нејзината сестра и зет. Хариет никогаш не била мајчински тип, но сега мора да ја преземе грижата за своите внуци – нема избор, освен да го остави зад себестариот живот и да се врати во куќата во која пораснала. нејзиниот нов сосед.

Вил Харт – разведен татко на две тинејџерки – исто така смета дека животот му е совршен. Тој цврсто верува дека треба да живее во сегашноста, има одличен однос со своите ќерки и не се сомнева дека направил вистински потег кога успешната адвокатска кариера ја заменил со трговија со антиквитети.

Сепак, судбината никогаш не ни дозволувапремногу да се опуштиме – едно шокантно сознание ќе го преврти целиот негов живот. Хариет и Вил се принудени да се соочат со неволите и за себе да изградат нова иднина – но, дали тоа појде од рака?

 

Book Author