ЉУБОВНОТО ПИСМО

550 ден

Приказна со безброј лица… мистерија, акција, шпионажа, романса и закана… опасна игра на мачка и глушец одиграна низ лаги и љубов, тајни и заплети, измама и опасност. Интересна промена на пишувањето кај една од нашите најсакани авторки.

На залиха