МАЈСТОРИ НА УСПЕХОТ-МАТИЦА

240 ден450 ден

На залиха

Тројца највлијателни автори на нашето време ви нудат проверен и доследен план да постигнете успех во сите области на животот. Ова е книга за начинот на кој всушност функционира светот. Постојат невидливи принципи што управуваат со претворањето на желбите во реалност, а тие почиваат во нашиот ум. Тука се опишани јасно и едноставно: придржувајте се до системот и ќе постигнете успех.

Одговорите што ги барате веќе лежат во вас, во моќта што им стои на располагање на сите луѓе на светот уште во овој момент. Овие автори само посочуваат дека вашиот ум е способен да постигне успех, а ако се загледате во себе и ако тргнете од вистинската желба, тоа ќе ве доведе до идејата. Идејата ќе ве одведе до конкретни можности, а тие можности со сериозен труд ќе ве одведат до вистинскиот успех. Вашите мисли се помоќни од парите, од влијанието и од можностите заедно и тие се факторот што одредува дали ќе бидете губитник или победник.