МОМЧИЊАТА ОД ГРОБИШТАТА

550 ден

На залиха

Јадриел повика дух и сега не може да се ослободи од него.

Кога неговата традиционална латиникс заедница има проблем со прифаќањето на неговиот пол, Јадриел станува одлучен да докаже дека е вистински маѓесник. Со помош на својата братучетка и најдобра пријателка, тој го изведува ритуалот, а потоа тргнува да го пронајде духот на убиениот братичед и да го ослободи. Меѓутоа, душата која ја свика е, всушност, Хулијан Дијаз, лошо момче кое оди на училиште, но тоа не сака тивко да си замине во задгробниот живот. Одлучен е да открие што се случило и да заврзе неколку лабави краеви пред да си замине. Останувајќи без избор Јадриел се согласува да му помогне на Хулијан за да може и обајцата да го добијат она што го сакаат. Но, колку подолго време Јадриел поминува со Хулијан, толку помалку сака да го пушти да замине.

SKU: 035643
Категорија:
Book Author