НЕ СУМ ВИНОВНА

450 ден

„Тоа е судбината на жените…Често нѐ претставуваат лажно… “

Динамичен роман кој го отсликува необичното зближување на две жени со иста тешка судбина. Роман кој те учи дека без разлика на сѐ, треба да се бориш за животот кој е дар од Бога!

На залиха