НОЌТА КОГА ОЛИВИЈА ПАДНА

490 ден

На залиха

Аби Најт ја буди среде ноќ ѕвонењето на телефонот со трагична вест – нејзината ќерка, тинејџерката Оливија, доживеала стравотна несреќа. На Аби и` кажуваат дека Оливија се лизнала на мостот и паднала во ледената вода на реката и сега е во бессознание во болницата, а апарати ја одржуваат во живот. Но, Аби забележува модринки на зглобовите на Оливија и дознава дека нејзината инаку разумна ќерка е бремена веќе три месеци…Дали ќе верувате да ви кажат дека се работи за незгода?

SKU: 034890
Категорија: