ОД ЛУКОВ, СО ЉУБОВ

349 ден630 ден

На залиха

Љубов е кога некој ќе ве поттурне затоа што верува во вас кога и самите не верувате во себе.

Ако некој ја праша Џасмин Сантос со кој збор би ги опишала последните неколку години од нејзиниот живот, тоа дефинитивно би бил збор од пет букви.

По седумнаесет години, безброј повреди и прекршени ветувања, таа знае дека нејзината шанса да се натпреварува во уметничко лизгање е се` помала.Но, кога ќе добие животна понуда од арогантниот идиот за кој во последните години мечтае како го турка под автобус во движење, Џасмин можеби ќе мора повторно да размиссли за се`….Вклучувајќи го и Иван Луков.