ПОСЛЕДНИОТ БАКНЕЖ

420 ден

На залиха

Емили Вејборн реши…Вистина е дека не може да му верува на убавиот и опасен Рив Салис, но тој е единствениот што и` го овозможува тоа што и` е потребно. Со Рив, таа конечно може да биде онаква каква што е.

Препуштањето на тој човек е единственото нешто што ја држи закотвена додека целиот живот и` се распаѓа. Но, сопственикот на хотели е мајстор за чување тајни. Иако таа ја продолжува потрагата по одговори, уште некој дава се` од себе за да не ги дознае. Времето истекува, и Емили се сомнева во се` што мислела дека знае за пријателството и љубовта. Сега е пред те/ок избор – дали ќе го зачува срцето или животот.

SKU: 032926
Категорија: